Verzenden

Hier vind je informatie over de verzending van een bestelling. Wil je meer informatie, klik hier voor de meeste gestelde vragen. Is jouw vraag alsnog niet beantwoord? Mail dan naar contact@vansloophout.com. Wij zorgen ervoor dat u binnen 1 dag een reactie van ons heeft.

Ook zijn we telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

 

Levertijd
Wij hanteren een levertijd van 7 weken! Mocht het nodig zijn, dan kunnen we onze meubels in overleg ook sneller leveren. Wij bezorgen binnen en buiten Nederland. 

 

Verzendkosten
Bezorgingen binnen 25 km van Rucphen vandaan kosten €35. Voor alle plaatsen verder dan 25 km van Rucphen vandaan, worden er €70 aan verzendkosten verrekend. Woont u buiten Nederland dan worden de verzendkosten in overleg bepaald. Een bestelling leveren we altijd tot aan de deur of anders is overeengekomen. Mochten we de bestelling binnen brengen, dan brengen we het tot 1 hoog.

 

Aflevering
Bestellingen worden van maandag  t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 door de transporteur bezorgd.

 

Status van mijn bestelling
In de meeste gevallen gaat de bestelling mee met ons pallettransport, dan krijgt u een Track & Trace nummer. Met dit nummer kunt u uw bestelling volgen. Wordt uw bestelling door ons, VanSloophout.com, getransporteerd dan spreken we een datum en tijdstip af en kunt u uw bestelling dan verwachten. De bestelling wordt dan vanuit onze werkplaats rechtstreeks door ons naar u getransporteerd. U krijgt dan geen Track & Trace nummer.

 

Leveringsvoorwaarden
De levering vindt plaats door middel van pallettransport vanuit onze werkplaats in Rucphen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

De gebruikelijke levertijd is 7 weken. In overleg is eerder ook altijd mogelijk. We leveren een bestelling pas nadat de aanbetaling of het gehele bedrag is voldaan.

Een bestelling leveren we altijd tot aan de deur of anders is overeengekomen. Mochten we de bestelling binnen brengen, dan brengen we het tot 1 hoog.

Onze showroom is vandaag open tot 17:00