Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Stalen frames op maat gemaakt.

Wij gaan speciaal voor u aan de slag en zorgen voor het beste resultaat. Alles wat we maken is maatwerk en hebben dus vrijwel geen voorraad. Omdat we goed luisteren naar u maken we precies wat u nodig heeft. Onze afdeling met gecertificeerde lassers zorgen samen met u voor de mooiste creaties.

Wij luisteren naar uw wensen

Door te luisteren naar wat uw wensen en gaan samen zitten voor het beste ontwerp. We kunnen opmeten, maken en monteren.

Samen ontwerpen we het mooiste onderstel

Onze vakmannen staan voor u klaar en kunnen aan de hand van uw Pinterest borden, Instagram ideeën en andere foto's een persoonlijk ontwerp realiseren.

Maken van uw stalen frame

Tijdens het maken van het meubel wordt u op de hoogte gehouden van de status met onze Craftsman tool. U ontvangt regelmatig foto's en filmpjes van uw product.

Bezorgen van uw frame

Uw stalen onderstel kunnen we verzenden, zelf leveren of u mag het zelf afhalen! Vergeet dan niet te kijken in onze ambachtelijke werkplaats.

stalen onderstel
stalen deur interieur
kruis frame x frame
bartafel onderstel staal stalen frame
stalen deuren interieur industrieel

Unieke Stalen onderstellen.

Onze lassers zorgen voor de beste industriële looks.

Bekijk de showroom en werkplaats

Alles wordt geproduceerd in eigen huis en talloze woontrends zijn te vinden in onze showroom.

Maak een afspraak en ontvang een scherpe vrijblijvende offerte

Onze vakmensen staan u graag te woord om de scherpste offerte samen te stellen.

Stalen frames, deuren, kozijnen en gehele interieurs.

Alles is mogelijk! U kunt schetsen en ontwerpen aanleveren maar we kunnen ook bij u langs komen om het e.e.a. in te meten!

Vrijblijvende maatwerk offerte

Dit vertellen onze klanten

tafel op maat

★★★★☆
4 5 1
ontzettend mooie tafel, helemaal naar wens gemaakt. 1 puntje van aandacht; de balken zijn een beetje bol. op onze eettafel staan de borden dus te wiebelen.

boomstamtafel

★★★★☆
4 5 1
Heel vriendelijk en open communicatie. We zijn heel tevreden en erg blij met onze tafel!

Steigerhouten meubels

★★★★★
5 5 1
Super goede service en klantvriendelijk alles op maat gemaakt. Kun je zelf aanleveren op foto of tekening

Bekijk wat al onze klanten vinden

Een bijzondere tafel met staal onderstel

Een tafel met staal onderstel geeft een stoere en industriële look aan je interieur. Dit is wellicht ook de reden dat deze combinatie vandaag de dag erg in trek is bij veel verschillende huishoudens. Een staal onderstel kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met bijvoorbeeld een boomstam tafel. Hierbij kun je ook kiezen voor een tafel met een houten onderstel. Deze variant heeft een meer landelijke uitstraling dan het stalen frame en komt ook wat warmer over. Het voordeel van een stalen frame ten opzichte van een houten frame, is dat staal normaal gesproken een stuk langer meegaat en dus ook duurzamer is.

Tafel met staal onderstel op maat gemaakt

Een tafel met staal onderstel is vaak gemaakt in een standaarduitvoering en afmeting. Bij VanSloophout is dit echter niet het geval, wij maken namelijk alles zelf op maat. Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten tafels met staal onderstel en diverse afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Standaard afwerking: een tafel met stalen frame wordt bij ons altijd afgewerkt met een blanke matte lak. Hierdoor kun je jouw stalen frame zonder zorgen binnenshuis gebruiken.
  • Poedercoaten of lakken: een stalen frame met poedercoat in jouw favoriete RAL kleur. Hierdoor kan het stalen onderstel ook buiten gebruikt worden. Laat je ons weten welke kleur en of je graag een matte, zijdeglans of hoogglans wilt hebben? Dan gaan wij dat voor je regelen.
  • Glad afgewerkt: bij deze afwerking worden de lasnaden van een staal onderstel vlak geslepen. Voorwaarde voor dit is dat een tafel met staal onderstel gepoedercoat wordt.

Tafel met staal onderstel? Kies je eigen tafelblad!

Bij VanSloophout is het niet alleen mogelijk om te kiezen uit jouw favoriete stalen frame, maar ook uit je favoriete tafelblad. Op deze manier heb je nog een onderdeel van jouw tafel dat je naar wens op maat kunt laten maken. Bij het kiezen van een houten tafelblad heb je globaal de keuze uit twee verschillende soorten hout: nieuw hout of oud hout. Binnen deze twee categorieën is er genoeg keuze. Denk maar bijvoorbeeld eens aan een tafel van rustiek eiken of van barnwood.

boomstam tafel frame
boomstam tafel frame
boomstam tafel frame
boomstam tafel frame
boomstam tafel frame
boomstam tafel frame

We houden graag contact met je.

Gedeeld