Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Stalen kozijnen op maat voor u gemaakt.

Wij gaan speciaal voor u aan de slag en zorgen voor het beste resultaat. Alles wat we maken is maatwerk en hebben dus vrijwel geen voorraad. Omdat we goed luisteren naar u maken we precies wat u nodig heeft. Onze afdeling met gecertificeerde lassers zorgen samen met u voor de mooiste creaties.

Wij luisteren naar uw wensen

Door te luisteren naar wat uw wensen en gaan samen zitten voor het beste ontwerp. We kunnen opmeten, maken en monteren.

Samen ontwerpen we het mooiste kozijn of deur

Onze vakmannen staan voor u klaar en kunnen aan de hand van uw Pinterest borden, Instagram ideeën en andere foto's een persoonlijk ontwerp realiseren.

Maken van uw stalen frame

Tijdens het maken van het meubel wordt u op de hoogte gehouden van de status met onze Craftsman tool. U ontvangt regelmatig foto's en filmpjes van uw product.

Bezorgen van uw frame

Uw stalen onderstel kunnen we verzenden, zelf leveren of u mag het zelf afhalen! Vergeet dan niet te kijken in onze ambachtelijke werkplaats.

stalen deur
stalen deur interieur
stalen kozijnen
stalen deuren en kozijnen
stalen deuren interieur industrieel
Bekijk de showroom en werkplaats

Alles wordt geproduceerd in eigen huis en talloze woontrends zijn te vinden in onze showroom.

Maak een afspraak en ontvang een scherpe vrijblijvende offerte

Onze vakmensen staan u graag te woord om de scherpste offerte samen te stellen.

Stalen frames, deuren, kozijnen en gehele interieurs.

Alles is mogelijk! U kunt schetsen en ontwerpen aanleveren maar we kunnen ook bij u langs komen om het e.e.a. in te meten!

Vrijblijvende maatwerk offerte

Dit vertellen onze klanten

indian railway tafel

★★★★★
5 5 1
Van Sloophout maakte voor ons een mooie eiken tafel met stalen frame. De tafel is volledig naar wens, zoals in de toonzaal. Ze waren daarenboven perfect in staat de afgesproken levertermijn waar te maken.

Eiken houten tafelblad

★★★★☆
4 5 1
Hallo Davy, Het tafelblad voldoet volledig aan onze wensen. groetjes, Kees

Eiken tafelblad met metalen onderstel

★★★★☆
4 5 1
Erg mooie tafel! Helaas beschadigd bij transport, maar dit is na contact met vansloophout.com keurig opgelost aan huis.

Bekijk wat al onze klanten vinden

Waarom een stalen kozijn kopen

Hoewel de stalen kozijnen vooral halverwege de 20e eeuw erg in trek waren bij de wat luxere huizen en duurdere panden, maken ze nu een ware comeback. Dit is natuurlijk niet heel erg gek, een stalen kozijn in combinatie met een stalen deur geeft namelijk een erg stoere en robuuste look aan jouw interieur. Dit maakt de stalen kozijnen bijzonder in trek bij de wat oudere huizen of industriële gebouwen.

Doordat wij zelf vakmannen in huis hebben kunnen wij unieke constructies en ontwerpen realiseren voor uw stalen kozijn. Bij VanSloophout is het mogelijk om alles op maat te laten maken en tevens zelf de afwerking te kiezen.

De voordelen van een stalen kozijn

Een stalen kozijn in combinatie met stalen deur heeft een aantal voordelen te bieden ten opzichte van een houten deur. Hieronder noemen wij de drie belangrijkste voordelen op.

Duurzaamheid

Staal is een van de meest duurzame materialen om een kozijn op maat te laten maken. Vergeleken met hout is het materiaal namelijk een heel stuk steviger en heeft het niet de eigenschap om bijvoorbeeld te gaan rotten. Hierdoor is het ook niet uitzonderlijk dat een stalen kozijn tot wel 50 jaar mee kan gaan. Dit is toch wel wat anders dan een houten kozijn, dat vaak gemiddeld 10 tot 15 jaar in een goede staat blijft.

Stoere en robuuste uitstraling

Ten opzichte van de houten variant kunnen stalen kozijnen een stuk meer gewicht dragen. Hierdoor zullen de stalen profielen die de panelen dragen ook een stuk smaller zijn en is er meer ruimte voor het glas en lichtinval. Doordat de profielen slanker zijn, verandert ook de uitstraling van het kozijn: stoer, industrieel en robuust.

Onderhoudsarm

Last but not least: stalen kozijnen hebben niet veel onderhoud nodig. Dankzij de standaard afwerking die VanSloophout aanbrengt, hoef je je geen zorgen te maken om roest of andere slijtage. De stalen frames worden afgewerkt met een blanke matte lak waardoor het niet afgeeft op kleding. Om de kozijnen mooi te houden is het genoeg om met een natte doek en/of mild schoonmaakmiddel te onderhouden. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen; hiermee beschadig je het staal.

Stalen kozijn in combinatie met glas

Het unieke aan een stalen kozijn is dat je verschillende combinaties kunt maken met glazen panelen. De stalen profielen zijn geschikt om zowel kleine als grotere glaspanelen te dragen. Hierdoor geef je jouw woning een andere dimensie en oogt het woonoppervlak een stuk groter. Dit komt namelijk doordat de glazen panelen doorzichtig zijn en dus zorgen voor extra lichtinval. Naast het stalen frame van het kozijn zijn ook deze glazen panelen makkelijk te onderhouden. Het enige wat je nodig hebt is een glasreiniger, een zeem en wat warm water en jouw glaspanelen zien er weer als nieuw uit.

Afwerken van een stalen kozijn

Naast de standaard afwerking met een blanke matte lak, kun je ervoor kiezen om het stalen kozijn te laten poedercoaten. Zo kun je zelf je favoriete RAL kleur aangeven en kiezen uit een zijde glans, hoogglans of matte look. Ook is het mogelijk om de stalen profielen glad af te werken. Hierbij worden de lasnaden vlak geslepen nadat de kozijnen zijn gepoedercoat. Deze afwerkingen zijn ook mogelijk voor een tafel met staal onderstel.

We houden graag contact met je.

Gedeeld