Projecten Maatwerk - Een greep uit onze projecten - VanSloophout.com


Projecten:

Groothandel

Douglashout nodig? Of een paar eiken planken? Wij bij VanSloophout.com maken alle maatwerk meubels van ruw hout. Deze ruwe houtsoorten hebben we allemaal op voorraad liggen en zijn dus ook beschikbaar voor jou! Doordat we zelf veel hout gebruiken hebben we grote hoeveelheden nodig, ideaal voor een groothandel en mooi voor jouw portemonnee.

Douglas groothandel

De voorraad douglashout is verreweg het grootst. Wanneer je ons terrein op komt rijden zul je dit ook gelijk zien! Douglashout is van nature een houtsoort die goed tegen de barre weersomstandigheden van Nederland kan, dus deze kunnen we gerust buiten opslaan. Heb je douglashout nodig? Als je wilt kun je het douglashout gelijk meenemen om zo snel mogelijk aan jouw project te beginnen!

Sloophout

Ook van sloophout hebben we een grote partij liggen. Verschillende lengtes en breedtes zijn zo mee te nemen. Met sloophout kun je vele kanten op. Je kunt bijvoorbeeld wanden bedekken en vloeren leggen, maar je kunt er ook gewoon meubels mee maken. Onze tip: Pinterest staat vol met ideeën voor sloophout. Kijk hier eens naar en doe er je voordeel mee!

Andere houtsoorten

Alle houtsoorten waar wij mee werken kun je ook als ruw hout kopen. Eiken planken en wagondelen zijn zo mee te nemen. Neem hiervoor contact met ons op, wij kunnen jou de info geven die jij nodig hebt!
Onze showroom is vandaag open tot 17:00