Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Meubelmakerij Renesse

Meubelmakerij Renesse

VanSloophout.com staat bekend om de snelle en vriendelijke klantenservice, flexibiliteit en de handige online tool in meubels. Het bedrijf is een bekende groothandelaar in sloophout, gevestigd in Rucphen, Noord-Brabant. Daarnaast verleent het bedrijf ook service in het leggen van vloeren, het plaatsen van wanden, het betimmeren van plafonds en het uitvoeren van maatwerk opdrachten.

Onze meubelmakerij afdeling levert de meubels aan zowel de particulier als de zakelijke klant in de regio Renesse. Ben je op zoek naar een boomstamtafelblad, visgraattafelblad of naar juist een horecatafel? Top, wij kunnen je verder helpen! Zat je eerder aan een houten bed of een houten deur te denken? Geen enkel probleem. Dat kunnen wij ook maken. Heb je zelf een tof idee op gedaan op Pinterest en wil je graag dat wij het voor je uitvoeren? Dat kan ook! Plus, wij leveren de meubels ook in Renesse!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem anders is contact met ons op. Wij kunnen jou verder helpen!

Meubelmakerij Renesse
Maatwerk producten
We produceren speciaal voor u op maat. U kunt uw wensen daarom zeer specifiek doorgeven.
Samenwerking met u
Door samen te kijken en mee te denken aan uw droommeubel met onze meubelmakers zorgen we voor het beste resultaat.
Snelle levering
We leveren tussen 5 en 7 weken. Korte lijnen over de voortgang en snel handelen. Daar staan we voor.

Bereken uw maatwerk meubelstuk

Stap 1 van de 3

Het duurt nog minder dan 1 minuut.

indian railway tafel

★★★★★
5 5 1
Van Sloophout maakte voor ons een mooie eiken tafel met stalen frame. De tafel is volledig naar wens, zoals in de toonzaal. Ze waren daarenboven perfect in staat de afgesproken levertermijn waar te maken.

Frame staal A met tussenbalk

★★★★☆
4 5 1
Wij hadden een zwaar eikenhouten tafel die jaren in de familie zit. Het blad hebben wij geschuurd en met matrak behandeld. Het geheel gemoderniseerd met een stalen frame van sloophout.com eronder. Dit frame was een A profiel met tussenbalk en mat gelakt. In de showroom zijn wij goed geadviseerd, daarna alles via de mail besproken en besteld. Levering aan huis. Mooi frame! Vriendelijk en enthausiast geholpen. Alles is bespreekbaar. Wij komen zeker nog terug.

Mooie tafel

★★★★☆
4 5 1
In vergelijking met andere sites een erg snelle levertijd! Erg mooie tafel, precies zoals ik had verwacht en op de site stond. Een super service, vaak gemaild en direct reactie! Blij dat ik de tafel bij VanSloophout.com heb besteld.
Vansloophout.com is tijdens en na de verbouwing van enorme waarde geweest. Niet alleen door hoogwaardige kwaliteit te leveren maar ook daadwerkelijk meedenken in het project. Ook bij wijzigingen of opvangen van werkzaamheden welke derden laten liggen, hebben zij dat direct aangepakt. Onze ervaringen met vansloophout.com zijn dan ook zeer positief!
Burgers en Beers

Vragen? Bel ons vrijbijvend! Wij komen graag eens bij u langs voor een bakje koffie en een goed gesprek. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)165 795005.

U bent ook van harte welkom in onze showroom en werkplaats in Rucphen, of vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan

Blog & Inspiratie

Onze blog met onder andere gratis tips en het laatste nieuws. Klik op een van onderstaande artikelen en lees meer!

Gedeeld