Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Meubelmakerij Oosterhout

Meubelmakerij Oosterhout

VanSloophout.com staat bekend om de snelle klantenservice en de handige online tool. Het bedrijf is een bekende groothandelaar in sloophout. Daarnaast verleent VanSloophout.com ook service in het leggen van vloeren, het plaatsen van wanden, het betimmeren van plafonds en het bedenken en het uitvoeren van maatwerk opdrachten.

Onze meubelmakerij afdeling levert aan zowel de particulier als aan de zakelijke klant in de regio Oosterhout. Ben je op zoek naar een boomstamtafelblad, visgraattafelblad of naar juist een horecatafel? Top, wij kunnen je verder helpen! Plus, wij leveren de meubels ook in Oosterhout! Zat je eerder aan een houten bed of een houten deur te denken? Geen enkel probleem. Dat kunnen wij ook maken. Heb je zelf een tof idee op gedaan op het internet en wil je dat wij het voor je uitvoeren? Dat kan ook!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meubelmakerij Oosterhout
Maatwerk producten
We produceren speciaal voor u op maat. U kunt uw wensen daarom zeer specifiek doorgeven.
Samenwerking met u
Door samen te kijken en mee te denken aan uw droommeubel met onze meubelmakers zorgen we voor het beste resultaat.
Snelle levering
We leveren tussen 5 en 7 weken. Korte lijnen over de voortgang en snel handelen. Daar staan we voor.

Bereken uw maatwerk meubelstuk

Stap 1 van de 3

Het duurt nog minder dan 1 minuut.

Sloophout planken

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de staat waarin ik de planken heb gekregen. De planken waren mooi geschuurd.

Kwaliteit & Snelle levering

★★★★★
5 5 1
Vier weken geleden een oude balken tafelblad met een stalen X-frame besteld. Deze week aan huis geleverd en in elkaar gezet. Hij staat super mooi!

Resultaat? Super!

★★★★★
5 5 1
Kopen op afstand kan soms een dingetje zijn, vooral als het om de grotere meubels gaat. In ons geval waren we op zoek naar een halfhoogslaper met een bijpassende ladekast met als leuke uitdaging... Maatwerk! dit gezien de kleine kamer van onze dochter. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen op de site van Vansloophout.com. Via de mail hebben we onze wensen voorgedragen. Het contact verliep vlot en transparant! En hetgeen wat wij voor ogen hadden voor onze dochter, een stoere leuke mooie afgewerkte halfhoogslaper met bureau en kastje in een, en een bijpassende ladekast, was dan ook geen enkel probleem... En het resultaat? Super! Dus!! Als je op zoekt bent naar een bedrijf die je het vertrouwen geeft dat je aanvraag met zorgvuldigheid wordt behandeld, er meegedacht wordt, maatwerk geen probleem is en waarbij het eindresultaat niets te wensen overlaat! Dan ben je bij Van sloophout.com echt aan het juiste adres! Wij als ouders, maar bovenal onze dochter Lisa, wil jullie ontzettend bedanken voor de onwijs mooie gave stoere meubels die jullie hebben gemaakt! Keep up the good work!!
Vansloophout.com is tijdens en na de verbouwing van enorme waarde geweest. Niet alleen door hoogwaardige kwaliteit te leveren maar ook daadwerkelijk meedenken in het project. Ook bij wijzigingen of opvangen van werkzaamheden welke derden laten liggen, hebben zij dat direct aangepakt. Onze ervaringen met vansloophout.com zijn dan ook zeer positief!
Burgers en Beers

Vragen? Bel ons vrijbijvend! Wij komen graag eens bij u langs voor een bakje koffie en een goed gesprek. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)165 795005.

U bent ook van harte welkom in onze showroom en werkplaats in Rucphen, of vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan

Blog & Inspiratie

Onze blog met onder andere gratis tips en het laatste nieuws. Klik op een van onderstaande artikelen en lees meer!

Gedeeld