Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Meubelmakerij Moerdijk

Meubelmakerij Moerdijk

VanSloophout.com staat bekend om de snelle klantenservice en de handige online tool. Het bedrijf is een bekende groothandelaar in sloophout. Daarnaast verleent VanSloophout.com ook service in het leggen van vloeren, het plaatsen van wanden, het betimmeren van plafonds en het bedenken en het uitvoeren van maatwerk opdrachten.

Onze meubelmakerij afdeling levert aan zowel de particulier als aan de zakelijke klant in de regio Moerdijk. Ben je op zoek naar een boomstamtafelblad, visgraattafelblad of naar juist een horecatafel? Top, wij kunnen je verder helpen! Plus, wij leveren ook meubels in Moerdijk! Zat je eerder aan een houten bed of een houten deur te denken? Geen enkel probleem. Dat kunnen wij ook maken. Heb je zelf een tof idee op gedaan op het internet en wil je dat wij het voor je uitvoeren? Dat kan ook!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meubelmakerij Moerdijk
Maatwerk producten
We produceren speciaal voor u op maat. U kunt uw wensen daarom zeer specifiek doorgeven.
Samenwerking met u
Door samen te kijken en mee te denken aan uw droommeubel met onze meubelmakers zorgen we voor het beste resultaat.
Snelle levering
We leveren tussen 5 en 7 weken. Korte lijnen over de voortgang en snel handelen. Daar staan we voor.

Bereken uw maatwerk meubelstuk

Stap 1 van de 3

Het duurt nog minder dan 1 minuut.

Sloophouten vloerplanken

★★★★☆
4 5 1
Flink lot onbewerkt sloophout gekocht, met als resultaat -na het nodige karwei- een zeer warme, originele en natuurlijk ouderwetse vloer in onze chambres d'hôtes hier! Tevreden dat we daar destijds voor gekozen hebben!

Steigerhout

★★★★☆
4 5 1
Het is tegenwoordig niet meer vanzelf sprekend dat iedereen doet wat ze beloven. In het geval van VanSloophout.Com geldt dit in ieder geval nog wel. Dank!!

Tafelblad

★★★★★
5 5 1
Heel mooi tafelblad besteld bij jullie. Vinden het prachtig!
Vansloophout.com is tijdens en na de verbouwing van enorme waarde geweest. Niet alleen door hoogwaardige kwaliteit te leveren maar ook daadwerkelijk meedenken in het project. Ook bij wijzigingen of opvangen van werkzaamheden welke derden laten liggen, hebben zij dat direct aangepakt. Onze ervaringen met vansloophout.com zijn dan ook zeer positief!
Burgers en Beers

Vragen? Bel ons vrijbijvend! Wij komen graag eens bij u langs voor een bakje koffie en een goed gesprek. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)165 795005.

U bent ook van harte welkom in onze showroom en werkplaats in Rucphen, of vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan

Blog & Inspiratie

Onze blog met onder andere gratis tips en het laatste nieuws. Klik op een van onderstaande artikelen en lees meer!

Gedeeld