Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Meubelmakerij Breda

Meubelmakerij Breda

VanSloophout.com staat bekend om de snelle klantenservice en de handige online tool. Het bedrijf is een bekende groothandelaar in sloophout. Daarnaast verleent VanSloophout.com ook service in het leggen van vloeren, het plaatsen van wanden, het betimmeren van plafonds en het bedenken en het uitvoeren van maatwerk opdrachten.

Onze meubelmakerij afdeling levert aan zowel de particulier als de zakelijke klant in de regio Breda. Ben je op zoek naar een boomstamtafelblad, visgraattafelblad of naar juist een horecatafel? Top, wij kunnen je verder helpen! Zat je eerder aan een houten bed of een houten deur te denken? Geen enkel probleem. Dat kunnen wij ook maken. Heb je zelf een tof idee op gedaan op het internet en wil je dat wij het voor je uitvoeren? Dat kan ook!

Ben je benieuwd naar de leveringskosten voor de meubels? Wij leveren meubels in Breda gratis aan huis!

Meubelmakerij Breda
Maatwerk producten
We produceren speciaal voor u op maat. U kunt uw wensen daarom zeer specifiek doorgeven.
Samenwerking met u
Door samen te kijken en mee te denken aan uw droommeubel met onze meubelmakers zorgen we voor het beste resultaat.
Snelle levering
We leveren tussen 5 en 7 weken. Korte lijnen over de voortgang en snel handelen. Daar staan we voor.

Bereken uw maatwerk meubelstuk

Stap 1 van de 3

Het duurt nog minder dan 1 minuut.

eettafel

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een tafel van wagondelen met stalen onderstel gekocht. Service is fantastisch; we konden zelf de wagondelen uitzoeken die voor het tafelblad gebruikt zijn. Het stalen onderstel was dezelfde dag al klaar! Al met al binnen 1 week hadden we de tafel binnen staan. Helemaal top!

indian railway tafel

★★★★★
5 5 1
Van Sloophout maakte voor ons een mooie eiken tafel met stalen frame. De tafel is volledig naar wens, zoals in de toonzaal. Ze waren daarenboven perfect in staat de afgesproken levertermijn waar te maken.

Salontafel

★★★★★
5 5 1
Heel lang gezocht achter de juiste salontafel. Vooral de afmetingen bleken moeilijk te liggen. De perfecte tafel gevonden bij Van Sloophout! Ook top was dat de tafel kon geleverd worden in België. Alleen zijn we het in België niet gewoon dat de goederen zomaar op de stoep geleverd worden. Bij ons worden deze geleverd op de plaats waar ze moeten zijn. Dit feit doet echter geen enkele afbreuk aan de kwaliteit van het afgeleverde werk. Wij zijn zeer tevreden klanten!
Vansloophout.com is tijdens en na de verbouwing van enorme waarde geweest. Niet alleen door hoogwaardige kwaliteit te leveren maar ook daadwerkelijk meedenken in het project. Ook bij wijzigingen of opvangen van werkzaamheden welke derden laten liggen, hebben zij dat direct aangepakt. Onze ervaringen met vansloophout.com zijn dan ook zeer positief!
Burgers en Beers

Vragen? Bel ons vrijbijvend! Wij komen graag eens bij u langs voor een bakje koffie en een goed gesprek. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)165 795005.

U bent ook van harte welkom in onze showroom en werkplaats in Rucphen, of vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan

Blog & Inspiratie

Onze blog met onder andere gratis tips en het laatste nieuws. Klik op een van onderstaande artikelen en lees meer!

Gedeeld