Steigerhouten badkamermeubel op maat | VanSloophout.com

Steigerhout badkamermeubel op maat

Maatwerk | Steigerhout | badkamermeubel

Steigerhouten badkamermeubel

Ben je op zoek naar een nieuw badkamermeubel, maar kun je het juiste meubel niet vinden bij de badkamergiganten? Bij VanSloophout.com kun je badkamermeubels helemaal op maat bestellen. Het voordeel hiervan is dat je het helemaal naar jouw wens kan laten maken, waardoor je zeker weet dat het meubel in jouw badkamer past!

 

Niet alleen de afmetingen zijn door jou te bepalen, heel het meubel is te customizen. Wil je graag een steigerhouten meubel in combinatie met staal? VanSloophout.com heeft een eigen staalafdeling, waardoor ook dat geregeld kan worden! De hout- en staalafdeling werken nauw samen om ervoor te zorgen dat de meubels perfect zijn.

 

Tip

Kijk eens op Pinterest voor inspiratie, wij kunnen bijna alles namaken!

 

Maatwerk

Het mooie van onze meubelen is dat ze helemaal op maat gemaakt worden. Al jouw wensen worden samengevoegd in een meubel, waardoor het helemaal bij jou past. Zo werkt het ook met een steigerhouten badkamermeubel, deze worden ook helemaal gemaakt zoals jij wilt. Bijna alles is te kiezen, maar vooral de kleur speelt een grote rol in de uiteindelijke uitstraling van het meubel. Bedenk dus goed wat je wilt en hoe het meubel het mooist in het geheel van de badkamer past. Onze collega’s helpen jou daar graag mee, kom voor onze hulp en advies naar onze showroom in Rucphen!

 

Afwerking steigerhouten badkamermeubel

De afwerking die wij altijd aanraden bij badkamermeubels is Invisible Oil. Deze olie beschermt het hout tegen de vochtige ruimte en druppels water. Dit alles zonder de steigerhouten look teniet te doen. Het karakter van het meubel blijft dus hetzelfde met Invisible Oil.

Naast bescherming kun je natuurlijk ook de kleur bepalen. Wat veel gebeurt met steigerhout is het bewerken met witte beits. De beits trekt in het hout, waardoor het lijkt of het heel licht hout is. Alle kenmerken van het steigerhout blijven dus behouden. Naast witte beits hebben we nog 24 verschillende kleuren, dus keus genoeg!

 

De badkamermeubels zijn van bijna alle houtsoorten te maken en geen idee is te gek. Neem vooral contact met ons op met jouw idee!

 

Badkamermeubel steigerhout

Onze showroom is vandaag open tot 17:00