Stalen deur op maat - Standaard én maatwerk - VanSloophout.com

Stalen deur op maat

Maatwerk | Deur | Staal

Wil je jouw interieur een echte industriële uitstraling geven? Dan zijn stalen deuren of kozijnen waarschijnlijk een mooie toevoeging. De combinatie van staal en hout is op het gebied van interieur momenteel misschien wel dé trend, of het nu gaat om de combinatie van een stalen frame met een houten blad of een houten vloer met stalen deur, het kan allemaal!

 

Hout in een stalen kozijn, omgekeerde wereld?

Het klinkt misschien als de omgekeerde wereld en je zult sneller denken aan een stalen deur in een houten kozijn. Toch bereik je met een houten vlak in een stalen kozijn een nieuw niveau van combineren. Hieronder zie je een blad van een Hongaarse punt dat is verwerkt in een stalen kozijn. Best wel netjes hé?! Zo zie je maar dat het combineren van hout en staal op allerlei manieren toegepast kan worden. Er is geen goed of fout, dus je hoeft alleen maar te kijken wat jij mooi vindt.

 

Houten paneel in stalen kozijn  Rustiek eiken glaslatten

 

Op de andere foto kun je zien hoe het glas in het kozijn is vastgemaakt. Door houten glaslatten te gebruiken in plaats van standaard stalen latjes creëer je met een simpele aanpassing weer een nieuwe uitstraling. Simpel, maar effectief!

 

Stalen deur met glas

Naast de industriële look die een stalen deur aan de ruimte geeft, creëert het in combinatie met glas ook ruimte. Door het doorzichtige glas oogt de ruimte groter en ruimer, ondanks dat deze afgesloten is met een stalen deur. Het staal met glas zorgt voor een vrijwel tijdloos design en is dan ook geschikt voor ieder interieur.

 

Verschillende typen deuren

Wij kunnen bijna alle soorten deuren maken, maar waar we de meeste ervaring in hebben zijn de taatsdeuren, schuifdeuren en scharnierdeuren. Voor luxe deuren ben je dus aan het goede adres, maar ook voor de gewone scharnierdeur kun je bij ons aankloppen.

 

Een stalen deur straalt van zichzelf natuurlijk al veel luxe uit, zeker als het een stalen deur met glas is. Om hem nog luxer te laten ogen kun je een stalen taatsdeur of schuifdeur op maat laten maken. Het is dan misschien dé trend en worden er veel stalen deuren verkocht, maar je zult nog niet snel een stalen deur tegenkomen.

 

Wij van VanSloophout.com bieden de mogelijkheid om de deur of het kozijn zelf in te meten voordat we deze op maat gaan maken. Hiernaast zijn er diverse mogelijkheden voor zowel staal (bijvoorbeeld poedercoaten) als het glas (bijvoorbeeld matglas). Omdat we zo veel mogelijkheden hebben voor stalen deuren hebben we een hele aparte pagina gemaakt. Deze kun je doorlopen terwijl je jouw perfecte deur ontwerpt. Kom je er zelf niet uit? Stuur ons dan een mailtje, pleeg een belletje of kom gewoon eens langs bij onze showroom!

Onze showroom is vandaag open tot 17:00