Eiken badkamermeubel op maat - VanSloophout.com

Eiken badkamermeubel op maat

Badkamermeubel | Maatwerk | Eiken

Badkamermeubel

Ben je van plan een compleet nieuwe badkamer te kopen? Of ga je simpelweg de badkamer renoveren? Wij bij VanSloophout.com helpen jou graag met het middelpunt van de badkamer: het badkamermeubel. Grote kans dat je concessies moet doen bij het kopen van standaard badkamermeubels in de grote zaken, maar waarom zou je dat doen als het hele meubel op maat gemaakt kan worden?

 

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Eiken badkamermeubel op maat

Eiken badkamermeubels op maat worden steeds populairder en wij snappen waarom! Ruw is het eikenhout al geweldig mooi, dus het maken van een badkamermeubel dat precies in jouw badkamer past is hierdoor een stuk makkelijker.

Wil je graag een badkamermeubel met de kom bovenop het blad of juist een meubel waar de wastafel in het blad is verwerkt? Alle opties zijn open en wij kunnen ervoor zorgen dat het badkamermeubel helemaal op jouw wensen aansluiten! Geen idee is te gek, dus kom eens langs in onze showroom, dan kunnen we samen kijken hoe jouw idee werkelijkheid kan worden!

Greeploos, strakke handvatten of juist een klassiek tintje? De handvatten kunnen de uitstraling van het complete meubel maken of breken. Hierbij is persoonlijke smaak een hele grote factor, dus zorg ervoor dat je goed weet wat je wilt! Onze collega’s helpen je graag bij het uitzoeken wat bij jou past!

Naast de eiken badkamermeubel op maat kan VanSloophout.com kunnen de meubelmakers ook badkamermeubels maken van andere houtsoorten, bijvoorbeeld sloophout en steigerhout. Ook het behandelen van het hout kan voor andere uitstralingen zorgen.  Een badkamermeubel van hout in combinatie van staal is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op!

Heb je een idee of juist nog helemaal geen idee? Kom dan langs in onze showroom, dan kunnen we onder het genot van een kopje koffie een idee uitwerken en zullen we laten zien wat we voor jou kunnen betekenen! Ook voor ander maatwerk kun je bij ons terecht, neem eens een kijkje op ons Pinterest account of neem contact met ons op.

Onze showroom is vandaag open tot 17:00