Barnwood deur op maat bij | VanSloophout.com

Barnwood deur op maat

Maatwerk | barnwood | deur

Barnwood deur

Oud hout met veel karakter: barnwood, één van de mooiste houtsoorten om deuren van te maken. Het hout is tot wel 80 jaar oud, wat zorgt voor diepe groeven en een geleefd uiterlijk.

 

Wij hebben dunne barnwood plankjes die door profielen aan beide kanten makkelijk in elkaar geschoven kunnen worden. Hierdoor zijn ze makkelijk te monteren aan een houten plaat om zo een deur te bedekken. Hierdoor lijkt het alsof het een barnwood deur is. Wat we ook hebben zijn massieve barnwood planken die worden verlijmd. Als de deur op deze manier wordt gemaakt kun je gerust zeggen dat het een echte barnwood deur is.

 

Er zijn verschillende soorten deuren. Zo heb je bijvoorbeeld een traditionele deur, maar ook een schuifdeur of taatsdeur. Bij VanSloophout.com zijn we bekend met vele soorten sluitingen en systemen. Benieuwd of jouw systeem ook mogelijk is bij VanSloophout.com? Aarzel niet en neem contact op!

 

Andere houten deuren

Houten deuren zijn te krijgen met verschillende soorten hout. Het is belangrijk om voor het hout te kiezen dat bij jou past, want dit bepaalt voor het grootste deel de uitstraling! Naast barnwood deuren zijn deze houtsoorten het meest in trek:

 

 

Net als de tafels die wij maken kunnen de deuren helemaal worden geschuurd en behandeld. De afwerking die wij het meeste gebruiken om het hout in topconditie te houden is onze Invisible Oil. Deze olie zorgt ervoor dat het hout goed is beschermd, zonder dat de natuurlijke look verdwijnt.

 

Wil je graag meer informatie over de verschillende houtsoorten of heb je al een idee van wat je graag zou willen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom!

Onze showroom is vandaag open tot 17:00