Maatwerk meubels

Ben je niet zo handig of besteed je het liever uit? Geen probleem! Wij van VanSloophout.com zijn specialist in het werken met diverse houtsoorten gecombineerd met staal. Of het nu een tafel, kast of deur is wij maken alle producten geheel op maat.


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Maatwerk meubels door VanSloophout.com

Wij van VanSloophout.com helpen je graag verder met al jouw interieur ideeën! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van meubels van hout en/of staal, het leggen van vloeren en betimmeren van wanden en plafonds. Daarnaast is ons assortiment dit jaar verder uitgebreid met onder andere stalen kasten, industriële deuren, betonlook meubelen en marmeren tafels. En dit allemaal precies op maat gemaakt voor jou! Ben je geïnteresseerd, maar niet woonachtig in Nederland? Geen probleem, VanSloophout.com levert ook in België, Frankrijk, Duitsland en daar buiten! Wij gaan graag de uitdaging aan en leveren met alle liefde de prachtige maatwerk producten.
Processed with VSCO with f2 preset Rustiek new oak xframe

Tafel op maat

Wat tijdens de start van het bedrijf onze core business afdeling was, is nu een deel van het assortiment. Tafelbladen op maat in diverse houtsoorten, designs en afwerkingen. Via een handige tool die wij ontwikkeld hebben kun je zelf je tafel samenstellen. In 6 stappen doorloop je de gehele samenstelling. Vervolgens kun je de offerte naar jezelf mailen of de order plaatsen. Heb je zelf een tof ontwerp of een voorbeeld foto van Pinterest, dan kun je dit samen met je vraag en afmetingen naar ons mailen. Alle mogelijkheden zijn te bespreken en wij denken graag met je mee.

Offerte aanvragen Maatwerk tafels

Kasten op maat

Ook voor een kast op maat kun je bij VanSloophout.com terecht. Wij hebben al enkele kasten in ons assortiment zitten. Mocht je zelf een ontwerp hebben dan kun je dit met ons delen via de offerte aanvraag. Onze meubelmakers kunnen namelijk de kasten in iedere houtsoort, afmeting, design en afwerking maken. Vrijwel alles is bij VanSloophout.com mogelijk. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor je.

Offerte aanvragen Kasten

Industriële stalen deuren

Industriële stalen deuren zorgen voor een minimalistische, rauwe en open uitstraling in je interieur. Wanneer je gaat voor een deur van staal dan zijn er verschillende mogelijkheden om deze uniek te maken. Dit kan onder andere door de afmetingen, de vakverdeling en de afwerking van het staal. Daarnaast zijn er drie verschillende soorten stalen deuren op te noemen, namelijk: schuif- , scharnier- en taats deuren. Ben je nieuwsgierig geworden naar een indicatie prijs, kun je ons een mailtje sturen. Wij maken dan een vrijblijvende offerte. Voor een volledige offerte aanvraag is het handig dat de afmetingen en de productsoort zijn vermeldt. Heb je een inspiratie foto, stuur deze dan mee.

Offerte aanvragen Industriële projecten

Landelijke houten deuren

Houten deuren zorgen voor een landelijke en robuuste sfeer in je interieur. Wanneer je dus gaat voor een houten deur heb je de mogelijkheid om dit te laten maken maken in verschillend houtsoorten, afmetingen en deursystemen; scharnier- of schuifdeur. Zo kun je bij VanSloophout.com kiezen uit oude en nieuwe houtsoorten. De panelen worden altijd netjes afgewerkt, geschuurd en behandeld het met een speciale olie. Hierdoor blijft jouw houten deur altijd in de mooiste staat en is het beschermd tegen viezigheid van buitenaf.

Offerte aanvragen Landelijke deuren
Sloophouten vloer Naaldwijk Sloophouten vloer Eindhoven

Leggen van vloeren en betimmeren van wanden

Naast het maken van maatwerk meubelen, is ons team ook in te zetten voor het leggen van houten vloeren en betimmeren van wanden. De diversiteit aan houtsoorten daarin is ruim; zowel gebruikte of nieuwe houtsoorten. Een houten vloer, wand of plafond is gaaf voor in de woonkamer, slaapkamer maar kan ook geschikt gemaakt worden voor in de keuken. Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring met grotere ruimtes zoals een beursruimte, kantoren, winkels of restaurants.

Offerte aanvragen Vloeren en wanden

Overkapping en Tuinhuizen op maat

Ook voor maatwerk in je tuin ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt hierbij denken aan tuinmeubelen en loungesets. Sinds een paar jaar zijn wij ook gespecialiseerd in het voorbereiden en plaatsen van overkappingen, tuinhuizen en schuttingen op maat. Heb jij een plek in de tuin waar je een tuinhuis zou willen hebben staan of wil je liever een overkapping aan je huis? Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden en uitvoeringen. Wil je liever zelf aan de slag? Wij kunnen het hout ook voor je voorbereiden. Ook voor losse planken, balken, schaaldelen, vlonderdelen, etc. van douglashout ben je meer dan welkom bij ons. Wij hebben voldoende voorraad!

Offerte aanvragen Overkapping en tuinhuizen op maat

Wij streven naar 100% tevredenheid.

Tafelblad marmer Nero

Tafelblad marmer Nero

Super goede kwaliteit en een top service!

Bianca van Rostum
Bekijk product

Boomstam tafel met industrieel X-frame

Boomstam tafel met industrieel X-frame

Prachtige tafel, goed uitgewerkt en precies zoals ik het wilde. Perfect!

Annelies van Dordt
Bekijk product

Industriële keukentafel van sloophout

Industriële keukentafel van sloophout

Prachtige keukentafel en super snel geleverd

Remco Visser
Bekijk product
Meubel webshop

 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag open tot 17:00