Maatwerk diensten

Maatwerk diensten

 

Bij VanSloophout.com kun je terecht voor diverse maatwerk diensten. Hieronder is te zien welke diensten wij zoal allemaal uitvoeren. Zo leggen wij vloeren, betimmeren wanden, maken industriële deuren en leveren wij maatwerk meubelen. Denk hierbij aan tafels, badkamer meubels, kasten, maar ook wandplanken en spiegels. Al met al een breed assortiment aan maatwerk interieur oplossingen met het oog op diverse interieur stijlen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je product in een landelijke interieur past, maar is het ook mogelijk om meer de industriële, minimalistische of Scandinavische stijl te creëren.

 

Onze maatwerk diensten produceren wij zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Een productie van 1 maatwerk item of meerdere is voor onze werkplaats geen probleem. Wij zijn daar als werkplaats op ingericht. Wil je dus je bedrijf voorzien van een nieuw interieur dan kunnen wij je daar mee helpen! Wij leveren regelmatig maatwerk interieur aan horecagelegenheden en kantoorpanden. Daarnaast werken wij vaak samen met interieur stylisten, ontwerp studio’s en interieur bouwers.

 

Klik hieronder op een dienst om meer uitleg te krijgen over de dienst. Mocht je eventueel meer informatie willen dan kun je ons een chat bericht sturen of een offerte aan te vragen! Of neem een kijkje op onze Instagram en/of Pinterest pagina. Hier delen wij dagelijks veel product en resultaat foto’s.

Onze showroom is vandaag gesloten