Kast op maat

Ben je op zoek naar een kast op maat dan ben je bij VanSloophout op het goede adres. Bij ons is het namelijk mogelijk om te kiezen tussen veel verschillende soorten hout en op basis hiervan een kast op maat te laten maken. Een van de meest gekozen soorten hout voor een kast op maat is ons hoogwaardig eikenhout. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan rustiek eiken. Dit is een elegante en natuurlijke houtsoort waarvan zowel kasten als tafels op maat gemaakt kunnen worden. Een andere variant houtsoort voor het maken van een kast is barnwood. Deze houtsoort komt van het Engelse woord barn, wat schuur betekent. Doordat deze houtsoort tot wel 100 jaar met uiterste zorg bewaard is, heeft het een zeer robuuste look en feel. Ten slotte heb je ook nog de keuze om een boomstam kast op maat te laten maken. Hierbij behoud je de elegante kleur van de boomsoort én de natuurlijke feel.

 

Verschillende soorten kasten op maat

Bij VanSloophout is het zowel mogelijk om de houtsoort te kiezen voor jouw kast op maat, als het type kast dat gemaakt wordt. Heb je een ongebruikte hoek of schuine wand? Dan kun je zelf een ontwerp maken en naar ons opsturen. Hiernaast is er ook de mogelijkheid om het door ons te laten inmeten. Bij een kast op maat kun je denken aan:

  • Kledingkast op maat: een kledingkast is vaak een belangrijk onderdeel van je dagelijkse routine en daarom is het fijn dat deze de goede afmetingen heeft. Bij ons heb je de mogelijkheid om zelf de afmetingen te bepalen en heb je nooit meer last van ruimtegebrek.
  • Boekenkast op maat: een boekenkast op maat staat prachtig in iedere woonkamer. Bij VanSloophout kies je zelf de maatvoering en houtsoort, zodat je altijd alle boeken geordend hebt in een nette kast.
  • Tv meubel op maat: een tv meubel op maat laten maken kan ook! Jijzelf bepaalt de hoogte, lengte en breedte. Verder kun je er ook schuifdeurtjes in laten maken zodat je bijvoorbeeld een decoder kan opbergen.

Ben je op zoek naar iets anders? Dan kun je ook altijd een schets aanleveren of een afbeelding van social media of internet. Op basis van deze foto’s kunnen wij aan de slag in onze eigen werkplaats.

 

Een kast op maat laten maken: het complete pakket

Om een kast op maat helemaal af te maken zijn er nog de details. Zo kun je denken aan een kast op maat met unieke deurgreepjes of schuifdeurtjes. Ook is het mogelijk om jouw kast te beschermen met onze speciale invisible oil. Dit is een doorzichtige lak waarmee je een kast bescherm van vervelende vlekken. Ben je nieuwgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is en wil je graag een keertje langskomen? Dat kan. Wij zijn gevestigd op de Rijksweg-Zuid 79 in Rucphen. Hiernaast kun je ook een mailtje sturen of een offerte opvragen.

 

Onze showroom is vandaag open tot 17:00