Rustiek Eiken tafelblad op maat - VanSloophout.com

Rustiek Eiken tafelblad

Onze boomstamtafels zijn gemaakt van Rustiek Eiken. Het verschil tussen een boomstamtafel en een Rustiek Eiken tafelblad is dat een Rustiek Eiken tafelblad een rechte rand heeft in plaats van een ruwe rand. Rustiek Eiken hout is verkrijgbaar als 20 of 40 millimeter dik en geschikt voor allerlei meubels; van tafelbladen tot deuren en van wandplanken tot tv-meubel. Het Rustiek Eiken dat wij gebruiken bevat veel noesten wat zorgt voor een karakteristiek tafelblad. Wil je niet zo veel noesten? Ook dat kan geregeld worden! Rustiek Eiken tafels kunnen door middel van hardwax in iedere denkbare kleur gemaakt worden. Doordat er hardwax wordt gebruikt in plaats van dekkende verf blijven de naden zichtbaar en houd je de echte houten look.

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Wagondelenlook

Ben je bij de wagondelen gestruikeld over de gaten en het ruwe hout? Dan kan je ervoor kiezen om een wagondelenlook blad te laten maken van Rustiek Eiken (€199,- per m²). Hierbij wordt een Rustiek Eiken tafelblad bewerkt tot doorleefde bladen. Om wagondelenlook te creëren wordt de nerf donkerder gemaakt en wordt het hout aangetast zodat het er ouder en doorleefd uitziet. Het eindresultaat is een mooi eiken blad dat er oud uitziet, maar waar geen gaten in zitten. Ook de splinters zijn weggelaten waardoor het een kind- en kledingvriendelijke tafel wordt.

 

Normaal eiken maar toch speciaal

Vind je de natuurlijke uitstraling van een Rustiek Eiken tafelblad mooi, maar wil je toch iets anders? Overweeg dan een ovale tafel of een tafel met glas in het blad verwerkt! Dit maakt het verschil tussen een standaard tafelblad en een tafel speciaal voor jou ontworpen. Heb je zelf een ander idee? laat het ons weten en wij helpen jou om het idee te realiseren!

 

Nieuwsgierig naar de prijs van zo’n wagondelenlook of eiken tafelblad? Bereken dan met onze tool wat jouw droomtafel moet kosten! Een blad van het normale rustieke eikenhout is verkrijgbaar vanaf €132,50 per vierkante meter.

 

Van Rustiek Eiken maken wij veel meer dan alleen tafelbladen. Voor meer informatie over de losse eiken planken kun je hier terecht. Neem voor maatwerk zoals een tv meubel of kast contact met ons op, dan kunnen we samen zitten om dit verder uit te werken!

 

Rustiek New oak tafel Rustiek New oak tafel

Meer informatie over Rustiek Eiken

Eikenhout

iconContact opnemen
Voor- en achternaam

E-mailadres

Bericht


Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Rijksweg-Zuid 79, te Rucphen

Bel ons op: 31(0)165-795005

Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

 

Laat een bericht achter via de mail of voicemail en wij zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen.

Onze showroom is vandaag gesloten