Notenhouten tafelblad op voorraad - VanSloophout.com

Notenhouten tafelblad

Notenhout is eindelijk bezig aan zijn opmars in Nederland. Het hout dat al jaren gebruikt wordt in Amerika is naar onze mening één van de mooiste houtsoorten die er is. Het is ook niet voor niets dat er in het midden van de showroom een notenhouten tafel wordt tentoongesteld! Gelijk bij binnenkomst wordt je verwelkomt door een prachtige Amerikaans notenhouten tafel die een prominente rol opeist in onze showroom.

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Amerikaans notenhout

Al ons notenhout komt uit Amerika. De mooie, donkere kleur van Amerikaans notenhout zorgt voor een luxe uitstraling. Door onze hardwax komt de structuur en de kleur van het hout nog sterker naar voren. De Europese versie van notenhout heeft een groter kleurverschil. Sommige plekken zijn hierbij bijna zo licht als Rustiek Eiken, waardoor de luxe uitstraling deels vervalt. Ook is de hardheid van het Amerikaanse notenhout beduidend groter dan de Europese variant. Kortom, het Amerikaans notenhout is van hogere kwaliteit!

 

Nog een voordeel van Amerikaans notenhout: het splintert niet zo snel. Hierdoor is het hout niet alleen ideaal voor het maken van tafelbladen, maar leent het hout zich ook goed voor andere meubels op maat.

 

Afwerking notenhouten tafelblad

Hoewel Amerikaans notenhout van nature een prachtige kleur heeft raden wij aan om hem toch te behandelen. Hierdoor wordt de levensduur van het hout verlengd en bescherm je het tegen morsen en knoeien.

De kleur van het notenhout kan nog licht aangepast worden met verschillende soorten olie of hardwax. Vaak gebruiken wij bij VanSloophout.com een blanke hardwax die enkel de kleur versterkt. Mocht jij wat anders willen, aarzel dan niet met vragen en neem contact met ons op of kom eens langs in onze showroom, dan kun je de notenhouten tafel gelijk zien staan!

 

Mocht je een mooie houten tafel willen die veel warmte uitstraalt, kunnen wij dit tafelblad ten zeerste aanbevelen. Een paneel Amerikaans notenhout kost €200,- per vierkante meter voor een dikte van 20mm. Stel hem helemaal samen met onze tool of werk er een uit met één van onze collega’s in de showroom!

 

Amerikaans noten tafel   Amerikaans noten tafel   Amerikaans noten tafel   Amerikaans noten tafel

 

Meer informatie over eikenhout

Amerikaans notenhout

Diensten mogelijk met eikenhout


iconContact opnemen
Voor- en achternaam

E-mailadres

Bericht


Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Rijksweg-Zuid 79, te Rucphen

Bel ons op: 31(0)165-795005

Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

 

Laat een bericht achter via de mail of voicemail en wij zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen.

Onze showroom is vandaag open tot 17:00