Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Indian Railway als meubel voor u op maat of per plank/balk.

Wij gaan speciaal voor u aan de slag en zorgen voor het beste resultaat. Onze meer dan 80 jaar oude eikenhouten balken komen uit India en hebben daar gediend als bielzen. Later zijn deze de hele wereld overgevlogen richting uw woning!

Wij luisteren naar uw wensen

Door te luisteren naar wat uw wensen zijn creëren wij het perfecte meubel, enkel en alleen voor u.

Samen ontwerpen we het mooiste meubel

Onze vakmannen staan voor u klaar en gaan voor u aan de slag om de mooiste meubels te bewerkstelligen.

Maken van uw tafel

Tijdens het maken van het meubel wordt u op de hoogte gehouden van de status met onze Craftsman tool. U ontvangt regelmatig foto's en filmpjes van uw product.

Bezorgen van uw tafel

Uw tafel wordt stevig ingepakt en verzonden voor transport. U ontvangt een mail wanneer de bezorger bij u op de stoep staat. Maar u bent natuurlijk ook vrij om de tafel op te komen halen!

wagondelen
indian railway tafel
indian railway
indian railway
indian railway eiken hout gebruikt

Unieke Indian Railway Tafels met stalen frame.

Onze timmerlieden & meubelmakers zorgen voor het beste Indian Railway hout. De lassers zorgen voor het industriële en robuuste stalen frame.

Bekijk de showroom en werkplaats

Alles wordt geproduceerd in eigen huis en talloze woontrends zijn te vinden in onze showroom.

Maak een afspraak en ontvang een scherpe vrijblijvende offerte

Onze vakmensen staan u graag te woord om de scherpste offerte samen te stellen voor het mooiste Indian Railway blad.

Stalen frames & Houten onderstellen

Alles is mogelijk! Uw ontwerp van het blad, maar ook zeker van het onderstel!

Vrijblijvende maatwerk offerte voor uw Indian Railway blad

Dit vertellen onze klanten

boomstamtafel

★★★★☆
4 5 1
Heel vriendelijk en open communicatie. We zijn heel tevreden en erg blij met onze tafel!

Snelle levering

★★★★☆
4 5 1
Hebben het tafelblad binnen gekregen en zijn zeer tevreden. Snelle levering. Zijn er heel blij mee!

Wijnrek

★★★★★
5 5 1
We zijn er ontzettend blij mee! Echt heel mooi gemaakt! En wat goed verpakt!

Bekijk wat al onze klanten vinden

Eikenhouten Indian Railway tafel

Onze Eikenhouten Indian Railway bladen zijn zo'n 4 centimeter dik. De bladen worden geschaafd. Dat houdt in dat er steeds een laagje extra van de bladen wordt afgehaald zodat het lichte van het eiken er door heen komt. Je kunt kiezen hoe je de tafel wenst. We leveren alles speciaal in uw gewenste maatvoering. Zo kan het blad in uw gewenste breedte en lengte maar ook hoogte worden gemaakt. Zo heeft u altijd voldoende ruimte om uw stoelen goed onder de tafel aan te schuiven. Standaard is de ruimte 76cm vanaf de bovenkant van het blad. Haal dus altijd ongeveer 5 centimeter van de ruimte af. Zo weet u zeker dat de stoelen passen. Mocht dat niet het geval zijn. Maken wij het blad op de juiste hoogte door uw onderstel te verhogen.

Gladde eikenhouten tafel

Liever een tafel zonder robuuste afwerking maar liever een strakke eiken tafel? Dan is een standaard eikenhouten tafelblad iets voor u. U heeft keuze uit verschillende soorten bladen.

Drogingsproces Indian Railway

Onze Indian Railway balken zijn zo'n 80 jaar oud en met uiterste zorg bewaard. Na die tijd vinden ze hun tweede leven als prachtig meubel in uw huis. Van de geselecteerde balken door onze meubelmakers kunt u een tafel laten maken van wel 5 meter lang en 120 centimeter breed. Zo past zeker het hele gezin aan uw Indian Railway tafel. De balken hebben echt geleefd en dat zie je goed terug in het hout. Erg smaakvol al zeggen we het zelf!

Standaard en optioneel

Standaard krijgt u een eiken blad wat op maat is gemaakt en geschaafd. Het schaven zorgt er voor dat het blad zijn eiken kleur terug krijgt met de donkere accenten van de noesten en nerven. Verder zijn er diverse behandelingen voor uw tafel. Zo hebben wij:

  • ultra matte lak; Deze lak maken wij zelf. Omdat er geen vergelijkbare lak op de markt is. U ziet hier niets van, maar u merkt het wel met morsen. Even met een vochtig doekje over de tafel en voila, geen resten!
  • Oliën; Om bijvoorbeeld een donkere uitstraling te krijgen.

Onderstellen

Onderstellen zijn na Indian Railway bladen onze tweede specialiteit. Onze lassers kunnen ieder gewenst onderstel maken. De kokers kunnen onbewerkt worden gemonteerd of met een lak of coating. Als het onderstel niet wordt gelakt met blanke lak, kan deze gaan afgeven op kleding. Het is dus aan te raden deze altijd te laten behandelen met blanke lak (standaard inbegrepen).

Verder is iedere RAL kleur mogelijk. Zo kunt u kiezen voor 9005 zwart of 9010 wit. De coatings zijn voor een meerprijs van €100,-.

boomstam tafel frame
boomstam tafel frame
boomstam tafel frame
boomstam tafel frame
boomstam tafel frame
boomstam tafel frame

We houden graag contact met je.

Gedeeld