Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

De Visbar Brasschaat


Tafels | productie werk | Stalen frame houten blad | Maatwerk

vraag offerte aan

De Brasschaatse Vishandel staat al tientallen jaren bekend om hun kwaliteit en de passie voor het vak. Ze zorgen voor dagverse vis, kreeften ,oesters, seizoenproducten, huis gemaakte soepen, ovenschotels, bereide meeneem gerechten en andere delicatessen.

De winkel werd in 2015 volledig vernieuwd mede door de hulp van ons, VanSloophout.com. Wij hebben diverse horeca tafels geleverd met stalen frame en houten blad. De tafelbladen bestaan uit sloophout smal en sloophout color.

De Visbar Brasschaat

  • Grote oplages van één product

  • Stalen frame houten blad tafels

  • Horeca tafels

Ook toe aan een geheel nieuw interieur voor uw zaak? Voor VanSloophout.com is niks te gek.

Wij hebben jarenlange ervaring in het produceren van producten in grote oplages. Ook is de afname van sloophouten planken in grote oplages mogelijk.

Vraag offerte aan

Om het interieur van onze visbar volledig te maken, gingen we te rade bij van sloophout.com, om ons idee voor de tafeltjes van onze visbar te verwezelijken. Ze waren gelijk mee met het plan om stalen frame en sloophout te combineren en hebben een prachtig resultaat neergezet!
Ook toen we later besloten om nog een decoratief stuk aan de wand te voorzien was dat geen enkel probleem en hebben ze dat meteen uitgevoerd.
Fijne ervaring en samenwerking met een enthousiast en jong team!! Voor, tijdens en na de werken een top service tot in Belgie!

Katrien en Liesbeth Vercammen

Een grote oplage van een gewenst product? Wij kunnen het voor u verwezenlijken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wil je op de hoogte blijven van de laatste sloophout trends? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

[newsletter_form form=”1″]

Gedeeld