Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Boomstamtafels speciaal voor u op maat.

Wij gaan speciaal voor u aan de slag en zorgen voor het beste resultaat. Onze 10 jaar gedroogde eikenhouten boomstamtafels zijn van A kwaliteit en staan prachtig in iedere kamer van uw huis.

Wij luisteren naar uw wensen

Door te luisteren naar wat uw wensen zijn creëren wij de perfecte tafel, enkel en alleen voor u.

Samen ontwerpen we de mooiste tafel
Onze vakmannen staan voor u klaar en gaan voor u aan de slag om de mooiste tafel te bewerkstelligen.
Maken van uw tafel
Tijdens het maken van de tafel wordt u op de hoogte gehouden van de status.
Bezorgen van uw tafel
Uw tafel wordt stevig ingepakt en verzonden voor transport. U ontvangt een mail wanneer de bezorger bij u op de stoep staat. Maar u bent natuurlijk ook vrij om de tafel op te komen halen!
boomstamtafel
boomstamtafel
boomstamtafel
boomstamtafel
boomstamtafel
boomstamtafel

Unieke Boomstamtafels met stalen frame.

Onze timmerlieden & meubelmakers zorgen voor het beste boomstamhout. De lassers zorgen voor het industriële en robuuste stalen frame.

Bekijk de showroom en werkplaats
Alles wordt geproduceerd in eigen huis en talloze woontrends zijn te vinden in onze showroom.
Maak een afspraak en ontvang een scherpe vrijblijvende offerte
Onze vakmensen staan u graag te woord om de scherpste offerte samen te stellen voor het mooiste boomstam blad.
Stalen frames & Houten onderstellen
Alles is mogelijk! Uw ontwerp van het blad, maar ook zeker van het onderstel!

Vrijblijvende maatwerk offerte voor uw boomstam blad

Stap 1 van de 3

Het duurt minder dan 1 minuut.

Dit vertellen onze klanten

Mooie tafel

★★★★☆
4 5 1
In vergelijking met andere sites een erg snelle levertijd! Erg mooie tafel, precies zoals ik had verwacht en op de site stond. Een super service, vaak gemaild en direct reactie! Blij dat ik de tafel bij VanSloophout.com heb besteld.

sloophout monsters

★★★★★
5 5 1
professioneel, vriendelijk, snelle levering

sloophout planken

★★★★★
5 5 1
Wij zijn echt super geholpen bij vansloophout.com. Heb een aantal dingen bekleed met een goede kwaliteit hout. We hadden iets te weinig mee gekregen maar dat is super opgelost!! Oftewel, een zeer tevreden klant!!

Bekijk wat al onze klanten vinden

Boomstamtafel voor een robuuste look in je woonkamer

De boomstamtafel van Vansloophout.com is de perfecte aanvulling voor je interieur en heeft een robuuste en unieke uitstraling. Onze boomstamtafels worden gemaakt van hoogwaardig eikenhout van alleen de beste bomen, waardoor je altijd zeker bent van een hoogwaardig eindproduct. Ben je op zoek naar een specifieke maat of afwerking van uw boomstamtafel? Dan kun je via onze tool je eigen tafel samenstellen.

Jouw boomstamtafel op maat gemaakt? Geen probleem!

Bij Vansloophout heb je altijd de mogelijkheid om je boomstamtafel op maat te laten maken. In onze handige online tool kun je kiezen uit een boomstam tafelblad van 40mm of 60mm dik. Naast de dikte van het blad kun je kiezen voor een strak verlijmd of een robuuste uitstraling van jouw boomstam tafel. Het verschil tussen deze twee is dat het robuuste blad van de boomstamtafel uit twee delen bestaat en een grovere boomschorsrand heeft. Ook voor de gewenste lengte, breedte en hoogte van uw boomstamtafel hoeft u zich geen zorgen te maken. U kiest namelijk uit één van onze standaardmaten of geeft uw eigen maatwerk afmetingen door. Op basis van deze gegevens kunnen wij verder met het maken van uw tafel van boomstam.

Kies je eigen onderstel voor jouw tafel van boomstam

Naast het kiezen van jouw eigen boomstamblad, is het ook mogelijk om een eigen onderstel te kiezen. Dit kan zowel een stalen als een houten onderstel zijn en is in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Door de goede combinaties te maken kun je jouw boomstamtafel een unieke uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld eens aan een stoere A-frame met onderbalk van staal voor een industriële look. Of misschien toch een X-frame van hout voor een meer landelijke feel van je boomstamtafel? Jij bent degene die kiest!

Jarenlang plezier met jouw hoogwaardig eiken boomstamtafel

Vansloophout.com begrijpt dat je graag een boomstamtafel aanschaft die een hoogwaardige kwaliteit heeft en dus voor een langere periode meegaat. Daarom zijn onze boomstam tafelbladen zo’n 10 jaar lang gedroogd en met de uiterste zorg bewaard. Dit zorgt ervoor dat het vocht uit het hout trekt waardoor jouw boomtafelblad extra lang meegaat. Om de boomstamtafel niet onnodig te beschadigen en zoveel mogelijk in haar natuurlijke staat te behouden, behandelen wij al onze tafelbladen zoveel mogelijk met de hand en zo min mogelijk met machines.

Voor de afwerking van jouw boomstamtafel ben jij volledig in controle en ook degene die bepaalt welke uitstraling uw tafelblad uiteindelijk krijgt. Dit kan op verschillende manieren, waaronder:

  • Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de tafel van boomstam af te werken met onze invisible oil. Hierbij wordt een super matte vocht- en vuil afstotende laag drie keer op de tafel aangebracht. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een langere levensduur voor uw tafel van boomstam.
  • Ook is er de mogelijkheid om te kiezen om de tafel van boomstam te borstelen voor extra reliëf, waardoor je de nerf van de boom zichtbaar maakt.
  • Ten slotte heb je de mogelijkheid om de noesten van uw boomstamtafel op te vullen. Dit gebeurt met een zwart stopsel en zorgt ervoor dat het blad mooi strak en glad is, zonder dat de rustieke uitstraling verloren gaat.

Toch op zoek een tafel gemaakt van ander eikenhout? Kijk dan eens naar een tafelblad rustiek new oak, vintage oak tafelblad of burnt oak tafelblad.

boomstamtafel frame
boomstamtafel frame
boomstamtafel frame
boomstamtafel frame
boomstamtafel frame
boomstamtafel frame

We houden graag contact met je.

Gedeeld