Sloophouten vloer zelf leggen! – VanSloophout.com

29 juni 2015

Sloophouten vloer zelf leggen!

Bij VanSloophout.com bent u van harte welkom voor hout en planken om zelf een vloer te leggen.

 

Aan onze locatie op de Rijksweg-Zuid 79 langs de A58 tussen Roosendaal en Breda hebben wij een ruime voorraad van maar liefst 4.500 m2 sloophout liggen. Het overgrote deel daarvan is al gesorteerd en de hardlopers worden op voorhand al opgeschuurd! Bent u benieuwd of we uw maat planken hebben liggen, neem dan gerust telefonisch contact op met Matthias Weijland 0646485087.

 

Bij ons kunt u terecht voor advies en tips voor het leggen van een sloophouten vloer en het behandelen van een sloophouten vloer. Woont u in de buurt van Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom of Etten-Leur dan komen wij de planken vanaf 50m2 gratis thuisbezorgen.

 

Sloophouten vloer laten leggen

VanSloophout.com heeft al vele vloeren gelegd op allerlei manieren en ondergronden, daardoor hebben we veel ervaring en weten we alle do’s en dont’s voor het leggen van een sloophouten vloer. Woont u in de omgeving van Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom of Etten-Leur dan komen wij gratis langs om uw vloer op te nemen en een offerte op te stellen. Buiten deze regio’s rekenen wij een kleine vergoeding die u als korting krijgt bij akkoord!

 

Bent u ook zo enthousiast geworden van onze sloophouten vloer? Neem dan snel contact op via het contact formulier of reageer hier onder bij de reacties!


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag open tot 17:00