De industriële kapstok; belangrijker dan je denkt - VanSloophout.com

14 januari 2020

De industriële kapstok; belangrijker dan je denkt

Hij wordt te vaak voor lief genomen en er wordt te weinig over nagedacht. De kapstok doet echter meer met een ruimte dan je in eerste instantie denkt. Ze zorgen ervoor dat de -vaak lege- hal mooi is aangekleed en laat de ruimte gelijk opgeruimd overkomen. Eerlijk is eerlijk: “Hang je jas maar op aan die mooie industriële kapstok” klinkt beter dan “hang je jas maar op aan die houten kapstok” toch?

Een ander bijkomend voordeel van zo’n geweldige industriële kapstok is dat je de visite met een gerust hart hun eigen jas op kan laten hangen.

 

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Industriële kapstok – Hout & Staal

Dat hout en staal elkaar complimenteert is al lang duidelijk. Bij het grootste deel van onze tafels hoort dan ook een stalen onderstel. Waarom zou je het hout en staal dan niet combineren voor een kapstok? Dat vroegen wij ons ook af en we hadden er geen goed antwoord op. Uiteindelijk zijn we dus gewoon begonnen met het fabriceren van een industriële kapstok en voilà, zie hieronder het resultaat.

industriële kapstok klein 2 industriële kapstok klein

Het stalen frame kan makkelijk opgehangen worden met schroeven, waardoor je een zwevende kapstok krijgt. Deze zwevende industriële kapstok is makkelijk aan te passen aan jouw wensen. Wil je graag een kapstok van 4 meter lang, dan kan dat. Wil je hem liever 30 centimeter lang? Ook dat kan. Ander hout erop? Geen probleem!

 

Helemaal van staal

Houten kapstokken zijn decennialang bekend. Kapstokken van hout & staal zijn nu ook bekend, dus blijft er nog één optie over; een volledig stalen kapstok! Het is uiteraard mogelijk om de zwevende kapstok zonder hout te bestellen, maar wat wij zelf een mooie optie vinden is een volledig stalen kapstok.

 

Volledig stalen kapstok 2 Volledig stalen kapstok 1

 

Deze staande kapstok is ideaal als je een unieke kapstok wilt hebben, maar liever geen gaten in de muur wilt boren. Net als de zwevende kapstok wordt deze kapstok helemaal op maat gemaakt door onze professionals in de werkplaats. Hierdoor is het geen probleem als je de kapstok net iets anders wilt hebben dan op de foto’s!

 

Wat kan VanSloophout.com voor jou betekenen?

Wij van VanSloophout.com kunnen jou op verschillende manieren helpen. Wil je graag een DIY project, dan kun je bij ons terecht voor het ruwe materiaal. Denk je het zelf niet aan te kunnen, dan kunnen onze professionals alles op maat maken! Hierbij houden we je stap voor stap op de hoogte. Je zal dus niets missen van het proces!

Hoe dan ook, of je nou ruwe materialen nodig hebt of liever een compleet meubel koopt, kun je het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen je zeggen wat we voor jou kunnen betekenen en denken graag met je mee! Het is natuurlijk ook mogelijk om gezellig een kopje koffie te komen drinken in onze showroom!

 

Koop jouw kapstok!


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag open tot 17:00