Beton tafel - VanSloophout.com

Beton tafel

Beton tafel op maat

Beton tafel voor buiten en binnen

Beton tafels hebben een zeer tijdloos en robuuste uitstraling. Dit is ook de reden dat de tafels de laatste tijd erg in trek zijn bij onze klanten. Een voordeel van een tafel van beton vergeleken met een tafel van hout is dat deze altijd zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Hiervoor is geen extra behandeling nodig. Een beton tafel van VanSloophout is verkrijgbaar in standaardafmetingen maar kan natuurlijk ook op maat gemaakt worden. Zo kun je denken aan een mooie beton eettafel of een vergadertafel gemaakt van beton. Doordat wij betontafel bladen verkopen met houtvezels in plaats van cement zijn ze ook nog eens lichtgewicht. Wil je graag meer te weten komen over de eigenschappen en voordelen van een beton tafel, lees dan zeker verder. Ook kun je direct een offerte opvragen met behulp van onze tafel op maat tool.

 

Verschillende soorten beton tafels

Bij het kiezen van een beton tafel heb je de keuze uit twee verschillende soorten kleuren beton. Dit zijn de beton nero en de beton grigio. Waar de beton nero een donkere en robuuste uitstraling heeft, is de beton grigio een meer lichtere en strakke uitstraling. Een beton blad is overigens niet alleen te gebruiken voor een beton tafel, maar ook zeer geschikt voor een wand van beton, een plafond van beton of een keukenblad van beton. Ook dit kan speciaal op maat gemaakt worden!

Twee variaties beton

Een lichtgewicht tafel van beton

De beton tafel wordt vaak ten onrechte gezien als een te zware, grove en ruwe tafel. Hoewel dit zeker het geval is bij een tafel gemaakt van massief beton, geldt dit niet voor de beton tafels van VanSloophout. Onze tafels van beton hebben namelijk een andere structuur dan de standaard. Zo zijn de normale zand of grindkorrels die zich in normaal in het cement bevinden vervangen door houtvezels. We noemen dit dan ook wel de tafel met een betonlook. Hierdoor is het tafelblad een stuk lichter en de tafel makkelijk te verplaatsen. Zo heb je dus geen problemen met het verplaatsen van jouw tafel van de ene naar de andere woonomgeving.

 

Het kiezen van een onderstel voor jouw beton tafel

Maak jouw beton tafel af met een op maat gemaakt onderstel. Zo kun je kiezen uit een tafel met stalen onderstel of een onderstel van hout. De stalen frames komen in verschillende kokermaat diktes en diverse ontwerpen frames. Denk bijvoorbeeld aan een stoer U-frame of een industrieel box frame.

Wij zijn in staat om een beton tafel helemaal op maat te laten maken. Dit is mogelijk door onze in house vakmensen, een eigen werkplaats en jarenlange ervaring met het maken van meubels op maat. Naast het maken van een beton tafel op maat is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een boomstamtafel of tafel van barnwood op maat te maken.

Onze showroom is vandaag open tot 17:00