Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Tafels op maat


Steigerhout | Eiken Sloophout | Oude balken | Eiken | Sloophout | Douglas | Staal

vraag offerte aan

Wagondelen tafelblad
Barnwood tafel
Douglas balken blad met A-frame
Visgraat tafel
Burnt oak eiken
Eiken tafelblad met I-frame met ipe-profiel
kantoormeubelen van vansloophout.com
Tafel van sloophout met versteklijst
Horeca tafel rond van sloophout

Tafels op maat

Naast groothandel is VanSloophout.com gespecialiseerd in maatwerk voor particuliere en zakelijke klanten. Zo maken wij tafels van zowel gebruikt als nieuw hout, leggen wij vloeren, betimmeren we wanden en plafonds met sloophout en verzorgen wij totale winkel-, kantoor-, en restaurantinterieurs en buitenplaatsen. Dit realiseren wij zowel in onze werkplaats als op locatie.

Onze tafels op maat kunt u samenstellen in iedere gewenste RAL kleur en met een houtsoort naar keuze. De tafels kunnen voorzien worden van een stevig stalen frame. Dit stalen frame kan gemaakt worden in iedere vorm. Zo hebben we eerder al tafels met gekruist frame gemaakt maar ook gewoon rechte frames.

Stalen Frame Houten Blad zag veel mooi materiaal verloren gaan bij de sloop van diverse gebouwen. Materiaal met karakter en een unieke uitstraling, die gevormd zijn door geschiedenis. Zo ontstond de missie: materiaal met een verhaal mag niet verloren gaan. Het gerecycled staal vervormen wij handmatig tot een nieuw frame. Vanuit onze missie: “materiaal met een verhaal mag niet verloren gaan”, gebruiken wij hoge kwaliteit staal dat uit oude fabrieken komt. Daar heeft het gediend als draagconstructie van een dak, muur of deur. Met het lassen van het eerste stalen frame, bleek er een sterke basis gelegd te zijn. Nog voor de tafel af was, kwamen er bestellingen vanuit de hele Benelux.

VanSloophout.com levert vakkundige vervaardiging van gebruikt hout, “reclaimed wood”, voor het stalen frame.

Een eigen design of idee voor een tafel? Wij maken het!

Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Zelf een goed tafel op maat idee?

Het stalen frame en/of onderstel en het tafelblad zijn uiteraard in alle mogelijke afmetingen verkrijgbaar. Heeft u een mooi ontwerp bedacht of gevonden op het internet, dan kunt u hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Wilt u liever een uniek ontwerp, dan denken wij graag met u mee om het ontwerp te realiseren.

Gedeeld