Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Meubelmakerij Vlissingen

Meubelmakerij Vlissingen

Meubelmakerij Vlissingen VanSloophout.com is een groothandel in sloophout en verkoopt zowel planken als diensten zoals het leggen van vloeren, plaatsen van wanden, betimmeren van plafonds en bedenken en uitvoeren van maatwerk opdrachten.

Onze meubelmaker afdeling in Vlissingen maakt maatwerk meubels zoals: Boomstamtafels, visgraattafels, kasten, stalen en houten deuren, bedden, etc.

Meubelmakerij Vlissingen
Meubelmakerij Vlissingen
Meubelmakerij Vlissingen
Meubelmakerij Vlissingen
Meubelmakerij Vlissingen
Maatwerk producten

We produceren speciaal voor u op maat. U kunt uw wensen daarom zeer specifiek doorgeven.

Samenwerking met u

Door samen te kijken en mee te denken aan uw droommeubel met onze meubelmakers zorgen we voor het beste resultaat.

Snelle levering

We leveren tussen 5 en 7 weken. Korte lijnen over de voortgang en snel handelen. Daar staan we voor.

Bereken uw maatwerk meubelstuk

Stap 1 van de 3


Het duurt nog minder dan 1 minuut.

Plantenbakken


★★★★☆

4


5


1

perfecte kwaliteit en afwerking. Wel niet duidelijk waarom de hoogte van de legplanken in iedere bak anders is.

Hoge tafel


★★★★★

5


5


1

We zijn super blij met onze hoge tafel in de keuken. Het is een echte aanwinst en brengt meteen veel sfeer. Ook de steigerhouten wand in onze hal is heel mooi geworden. Bedankt voor de goede service! We komen zeker terug.

Resultaat? Super!


★★★★★

5


5


1

Kopen op afstand kan soms een dingetje zijn, vooral als het om de grotere meubels gaat. In ons geval waren we op zoek naar een halfhoogslaper met een bijpassende ladekast met als leuke uitdaging... Maatwerk! dit gezien de kleine kamer van onze dochter. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen op de site van Vansloophout.com. Via de mail hebben we onze wensen voorgedragen. Het contact verliep vlot en transparant! En hetgeen wat wij voor ogen hadden voor onze dochter, een stoere leuke mooie afgewerkte halfhoogslaper met bureau en kastje in een, en een bijpassende ladekast, was dan ook geen enkel probleem... En het resultaat? Super! Dus!! Als je op zoekt bent naar een bedrijf die je het vertrouwen geeft dat je aanvraag met zorgvuldigheid wordt behandeld, er meegedacht wordt, maatwerk geen probleem is en waarbij het eindresultaat niets te wensen overlaat! Dan ben je bij Van sloophout.com echt aan het juiste adres! Wij als ouders, maar bovenal onze dochter Lisa, wil jullie ontzettend bedanken voor de onwijs mooie gave stoere meubels die jullie hebben gemaakt! Keep up the good work!!

Vansloophout.com is tijdens en na de verbouwing van enorme waarde geweest. Niet alleen door hoogwaardige kwaliteit te leveren maar ook daadwerkelijk meedenken in het project. Ook bij wijzigingen of opvangen van werkzaamheden welke derden laten liggen, hebben zij dat direct aangepakt. Onze ervaringen met vansloophout.com zijn dan ook zeer positief!
Burgers en Beers

Vragen? Bel ons vrijbijvend! Wij komen graag eens bij u langs voor een bakje koffie en een goed gesprek. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)165 795005.

U bent ook van harte welkom in onze showroom en werkplaats in Rucphen, of vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan

Blog & Inspiratie

Onze blog met onder andere gratis tips en het laatste nieuws. Klik op een van onderstaande artikelen en lees meer!

Gedeeld