Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Deuren

Op zoek naar deur of een schuifdeur met bijpassend systeem? En gemaakt van gebruikt hout, nieuw hout of staal in combinatie met glas? Geen probleem bij VanSloophout.com. Het deursysteem wat wij hier bij kunnen leveren komt van het bedrijf loftdeur.nl. De schuifsystemen hebben een industriële uitstraling en zijn er in verschillende varianten. Allemaal toepasbaar op onze deuren.

Alle soorten deuren kunnen wij op de gewenste afmeting op maat maken. De houten deuren worden geschuurd en gelakt, zodat ze gelijk gebruikt kunnen worden. De stalen deuren en glas worden los van elkaar geleverd en op locatie gemonteerd.

Wilt u het deuren assortiment bekijken, bekijk dan hieronder de variaties.

Heeft u wat moois gevonden op internet op het gebied van deuren of heeft u een eigen ontwerp, daag ons dan uit met uw ideeën en wensen. Dit gaan wij graag aan! Wij hebben de creativiteit, vakmanschap en kennis in huis om elk project tot een succes te maken.

Het vervaardigen van de industriële stalen onderstellen gebeurd volledig in eigen beheer, zo zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen.

Deuren

Het vervaardigen van maatwerk producten van staal en gebruikt hout is onze passie, een passie die is gegroeid met de jaren. Dit is hoe u ons, VanSloophout.com, kent. Echter houden wij niet van stil zitten en hebben daarom ons assortiment met deuren uitgebreid.

Stalen deur
Stalen deur

Wij hebben als Vansloophout.com al enkele deuren zowel van hout als staal afgeleverd. Dit, om te bekijken of het product bij ons als bedrijf past en of het aanslaat bij het publiek. Wij kunnen u vertellen, het product bevalt goed!

Onze showroom, Rijksweg-Zuid 79 in Rucphen, is ingericht met ons assortiment. De deuren kunnen ook hier dan niet meer ontbreken. Mocht u nog niet vinden wat u zoekt, daag ons uit met uw eigen ontwerp en wij zijn er zeker van dat wij het voor u kunnen uitvoeren.

Barnwood deur
Barnwood deur

We zijn een betrouwbare partij gebleken en groeien gestaag door op het gebied van maatwerk inrichtingen, deadlines worden gehaald en afspraken worden nagekomen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van deuren, schuifdeuren of scharnierdeuren neem dan contact met ons op of kom een keertje langs in onze showroom.

Op ons Pinterest account zijn actief in het plaatsen van gave inspiratie en product foto’s. Klik hier voor ons inspiratie bord. Heeft u zelf ook Pinterest volg ons dan ook, we volgen u zeker terug!

 

Bent u al om door onze manier van werken, wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op of komen graag een keer langs om met u te brainstormen en concepten uit te werken.

neem contact met ons op

Gedeeld