Vragen? Bel ons gerust. +31(0)165-795005

Beton producten

Op zoek naar een lichtgewicht beton tafelbladen of heeft u graag een wand of plafond met een beton uitstraling? Dan bent u bij VanSloophout.com aan het goede adres. Wij gebruiken speciale beton platen die zowel gebruiksvriendelijk zijn als de industriële uitstraling hebben.

Alle beton tafelbladen kunnen wij op de gewenste afmeting op maat maken en ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De beton tafelbladen worden standaard geleverd zonder een blanke matte lak. Deze tafels hebben dat eigenlijk niet nodig. Wilt u toch een beschermlaagje er op dan kunnen wij er een blanke matte lak op aanbrengen. Dit beschermt de tafel dan tegen vlekken zoals water en koffie.

De wanden en plafonds kunnen uitgevoerd worden in verschillende afmetingen. Dit kunnen hele beton platen zijn, vierkante of langwerpige. Wat u het mooist vindt!

Ons assortiment aan beton zijn in twee variaties te verkrijgen. De Nero beton en de Grigio beton, allebei beton maar iets wat verschillend van kleur. Wilt u het beton bekijken, bekijk dan hieronder de twee variaties.

Heeft u wat moois gevonden op internet op het gebied van de beton of heeft u een eigen ontwerp, daag ons dan uit met uw ideeën en wensen. Dit gaan wij graag aan! Wij hebben de creativiteit, vakmanschap en kennis in huis om elk project tot een succes te maken.

Het vervaardigen van de industriële stalen onderstellen gebeurd volledig in eigen beheer, zo zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen.

Beton meubelen

Het vervaardigen van maatwerk producten van staal en gebruikt hout is onze passie, een passie die is gegroeid met de jaren. Dit is hoe u ons, VanSloophout.com, kent. Echter houden wij niet van stil zitten en hebben daarom een nieuw product aangeboord. Sinds vandaag kunt u bij VanSloophout.com ook beton tafelbladen, wanden of plafonds op maat laten maken.

De beton tafelbladen kent u waarschijnlijk als lompe en vooral zware tafels. De tafels die je niet meer makkelijk kunt verplaatsen. Dan hebben wij nu iets voor u! Onze beton bladen zijn lichtgewicht en dus wel makkelijk te verplaatsen. Ze zijn gemaakt van speciale beton platen waardoor de bladen van lichtgewicht zijn en de industriële uitstraling hebben. Naast het feit dat ze makkelijk te verplaatsen zijn, zijn de bladen ook nog eens te gebruiken als binnentafel en als buitentafel. Dit kan zonder een extra behandeling!

Wij hebben als Vansloophout.com al enkele beton bladen afgeleverd. Dit, om te bekijken of het product bij ons als bedrijf past en of het aanslaat bij het publiek. Wij kunnen u vertellen, het product bevalt goed!

Onze showroom, Rijksweg-Zuid 79 in Rucphen, is ingericht met ons assortiment. De beton platen kunnen ook hier dan niet meer ontbreken. Iedere gewenste lengte, breedte of dikte van het blad kunt u bij ons bestellen. Mocht u nog niet vinden wat u zoekt, daag ons uit met uw eigen ontwerp en wij zijn er zeker van dat wij het voor u kunnen uitvoeren.

We zijn een betrouwbare partij gebleken en groeien gestaag door op het gebied van maatwerk inrichtingen, deadlines worden gehaald en afspraken worden nagekomen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van betonlook neem dan contact met ons op of kom een keertje langs in onze showroom.

Op ons Pinterest account houden wij een mooi moodboard bij waarin we gave inspiratie foto’s pinnen. Klik hier voor ons inspiratie bord. Heeft u zelf ook Pinterest volg ons dan ook, we volgen u zeker terug!

Bent u al om door onze manier van werken, wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op of komen graag een keer langs om met u te brainstormen en concepten uit te werken.

neem contact met ons op

  • Betonlook buitentafel nero
    Nero beton buitentafel
Gedeeld